Milovická liga malého fotbalu je rozhodnuta

Milovická liga malého fotbalu je rozhodnuta (27.6.2012)

Po napjatém zápase a po nejtěsnějším vítězství 1:0 nad Sexy Bad Boys, které zařídil ve 22. minutě Václav Schejbal, se už po čtvrté v historii stal vítězem tým Pardálové z Budvaru.  Druhý s odstupem jediného bodu  skončil celek FC Sebranka, třetí pak nejúspěšnější nováček 1. ligy, Torcida AC.

Mistr a vicemistr budou ve dnech 6. –  7. července  reprezentovat Milovickou ligu na mistrovství České republiky v Černé Hoře (okr. Blansko), třetí Torcida vyráží poprvé na Pohár vítězů pohárů, který se letos koná v Havlovicích (okr. Trutnov).
Nejlepším střelcem uplynulé sezony se s čtyřiatřiceti  přesnými zásahy stal Cyril Golovko, hráč Los Gallos Rojo. Nejlepším brankářem byl vyhlášen Radek Skalák z Torcidy AC a nejlepším hráčem celé sezony se stal Tomáš Plot z mistrovského týmu.
Druhá ligy byla, na rozdíl od té první, rozhodnuta už dávno před koncem. Vítězem se se ziskem úctyhodných 73 bodů stal tým FC Immortals, před devětašedesátibodovým Deportivem a osmapadesátibodovými Dřeváky. Všechny tři celky se tak v příští sezoně představí mezi elitou  v 1. lize, kde nahradí trio Charisma Pečky a rozpadlé týmy FC Pivaři a Milten.
Herní projev hlavně u prvních dvou týmu, FC Immortals a Deportiva, slibuje, že se týmy v 1. lize můžou těšit na více než těžké soupeře.

Nejlepším střelcem 2. ligy se se čtyřiceti devíti vstřelenými góly stal Matěj Falta z Deportiva, který byl zároveň vyhlášen i nejlepším hráčem druhé ligy. Gólmanům ve druhé lize kraloval brankář AC Kanóni Pavel Hriň.
Týmy Milten Milovice a FC Pivaři ze soutěže odstoupily.

Konečné pořadí 1. ligy: 1. Parálové 63 bodů, 2. Sebranka 62, 3. Torcida 57, 4. Los Gallo Rojo 48, 5. Rafani 46, 6. Exit 84 42, 7. Balonka 37, 8. Notorlet lázně 37, 9. United Milovice 34, 10. Sexy Bad Boys 34, 11. J-elita 33, 12. Charisma Pečky 21, 13. Pivaři 0, 14. Milten Milovice 0.

Konečné pořadí 2. ligy: 1. Imortals 73, 2. Deportivo 69, 3. Dřeváci 58, 4. Kanóni 43, 5. Black Panthers 38, 6. Starobrno 37, 7. Stará garda 35, 8. Lokomotiv Lisovna 33,  9. U Farkačů 31, 10. Katr tým 30, 11. Slavoj 30,  12. The Gunners Benátky 28, 13. Buldoci 14, 14. Topolka 4.

zdroj: Informační servis