KSČM MILOVICEKSČM Milovice

KSČM Milovice

Proběhla výroční členská schůze základní organizace KSČM Milovice

Proběhla výroční členská schůze základní organizace KSČM Milovice (9.11.2011)

Ve středu 9. listopadu večer proběhla veřejná výroční členská schůze základní organizace Komunistické strany Čech a Moravy v Milovicích. Schůze se konala v bočním sále restaurace U Janatů. Z členské základny čítající 27 členů se zúčastnilo 17 členů což je účast ve výši 62,96 %, mimo to se účastnila veřejnost, v počtu čtyř hostů, zastoupená jednak zástupci občanských sdružení v Benátecké Vrutici a také milým hostem, dalo by se říct sousedem, kterým byl nově zvolený předseda městského výboru KSČM v Lysé nad Labem, Ing. David Kváč.

Po úvodních procedurách a ocenění jubilantů se rozběhlo samotné jednání. Předseda podal informaci o činnosti organizace od poslední výroční členské schůze. Zazněla informace o výběru členských příspěvků. Následovaly kádrové návrhy, byl zvolen nový výbor základní organizace, ve složení Miroslav Červinka – předseda, Věra Fenclová – místopředsedkyně, Zdeněk Milata – jednatel, Josef Hlaváček – pokladník a členové výboru Luboš Kratochvíl, Jan Balvín, Alexandr Koníček.

Byli schváleni delegáti na okresní konferenci, i návrhy na delegáty na krajskou konferenci a na sjezd strany, rovněž byly projednány návrhy do vyšších stranických orgánů a byly podány nominace do voleb do krajského zastupitelstva Středočeského kraje.

Členové a hosté byli seznámeni s informací z jednání vyšších stranických orgánů, s živým ohlasem se setkala informace z města, komisí a výborů města a informace z kraje a z předsjezdové diskuse. Členové a občané hodnotili nové vystupující chodníky v ulici 5. Května, proběhla diskuse nad rozpočtem města a výhledem dalšího financování rozvoje města a základních investic. Bylo konstatováno, že ne vždy jsou materiály projednány v orgánech rady a zastupitelstva (v komisích a výborech města), hodnotil se stav Armádní ulice, nevyužité projekty.

Na závěr výroční členská schůze uložila členům zapracovat připomínky z výroční členské schůze a prosazovat program KSČM v zastupitelstvu i dalších orgánech města tak, aby došlo ke zlepšení života ve městě.

Výroční členská schůze proběhla k plné spokojenosti účastníků a položila dobré základy k práci strany v dalším období v našem městě.

Fotogalerie:

včs milovice 9.11.2011